Coaching forløb

Personlig Coaching

Personlig Coaching er en professionel samtale, hvor du guides til nye tilgange, indsigter, vaner og tankemønstre, altid med udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer. Handling skaber forvandling.

 

I samtalerne fokuserer vi bl.a. på, hvad der giver dig energi og hvad der gør dig glad og tilfreds. Hvad skal vi arbejde med, for at du kan være mere tro overfor dig selv og egne aftaler og ikke kun tro overfor andre. Selvomsorg. At finde tro og håb. Mange hænger fast i gamle historier, regler og normer for, hvad man kan og ikke kan. Hvad man skal og bør.  

 

Personlig coaching giver dig mulighed for at:

 • Se nye og andre muligheder, turde forfølge egne drømme og nå dit mål
 • Bryde fri af mønstre, roller og overbevisninger
 • Bryde negative tanker/bekymringer
 • Fastholde fokus
 • Positivitet, tro og håb
 • Selvværd/Selvtillid

Forældre Coaching

Forældre skal skure ned for forventningerne – i stedet for at have så travlt med at skabe den perfekte familie.

 

På overfladen ser alting rigtigt ud. Der er styr på karrieren, fritiden er fyldt godt ud med venner og hobbyer, hjemmet er toptrimmet og veludstyret. Maden er økologisk, og børnene er klædt som den seneste børnemode dikterer. Men mange forældre er i tvivl om børne­opdragelsen. De er frustrerede over hverdagen med børn, der opfører sig kropumuligt på trods af alle de gode intentioner. Til sidst siger børnene stop og bliver umulige, fordi der sker alt for meget. Derfor skal forældrene lære at skrue ned for forventningerne og op for nærværet.  Forældrenes høje forventninger spænder ofte ben for familielivet. Forældrene er pressede med lange arbejdsdage og forventninger til, hvordan tilværelsen og familien skal se ud. Der er et stort pres på forældre i dag.

 

Forældre coaching giver dig mulighed for at:

 • Sætte ord på familiens problemer
 • Reflektere over egne ønsker/drømme for familien
 • Skabe egne værdier for familien
 • Nye mønstre
 • Skabe mere ro og nærvær
 • Mindre tvivl, usikkerhed og frustrationer
 • ”At sige nej” og sætte grænser
 • Fastholde fokus
 • Se nye og andre muligheder. Nye prioriteringer

Handling skaber forvandling.

Priser

 • Første coachingsession a 60 minutter….. kr. 300,-
 • 3 mdr. coaching forløb: 6 sessioner a 90 minutter – eller 9 sessioner a 60 minutter…. kr. 4.950,-

Coachingforløb er incl. en ”hot-line funktion” til akutte situationer/spørgsmål.

Profil

Coach & mentor: Asha Fernando, 61 år, gift og mor til 3 unge mænd samt farmor til 2 dejlige børnebørn.

 

Særlig erfaring med: Hjertevarm personlig udvikling, work/life balance, psykisk sårbare,  forældre til børn/unge, kvinder/unge piger mellem to kulturer samt pårørende til psykisk sårbare.

 

Jeg har arbejdet med mennesker hele livet – små, store, syge og raske. Jeg typen, der hurtigt vinder andres tillid via min nærværende, blide og empatiske tilgang kombineret med aktiv lytning og velovervejede, ærlige tilbagemeldinger leveret på en respekt- og omsorgsfuld måde. Jeg er en hurtigt opfattende mentor/coach, der sætter en ære i at have orden i tingene, være godt forberedt og at skabe varige, livsforandrende effekter.

 

Siden 2017 har jeg arbejdet som Coach og mentor, hvor jeg har støttet og udviklet ca. 300 mennesker med f.eks.  borderline, angst, depression, stress, ADHD, OCD, PTSD, misbrug, skizofreni, autisme, udbrændthed og andre personlighedsforstyrrelser. Alle med et lavt selvværd/selvtillid. Sammenlagt har jeg gennemført mere end 5.000 individuelle coach og mentor sessioner.

 

I 2015 tog jeg et livsforandrende valg og gennemførte en 7 måneders coachuddannelse og certificering hos Manning Inspire. En meget professionel, inspirerende og givende uddannelse, som tager udgangspunkt i egen selvudvikling. Jeg læser og lytter konstant til faglitteratur. Siden 2015 er det blevet til over 100 bøger om personlig udvikling – og jeg er typen, der læser/lytter til bøgerne 3-4 gange, gerne på både engelsk og dansk, så jeg får alle detaljer med. Inden jeg blev coach arbejdede jeg 28 år med børn. Et fag som har givet mig mange glæder – jeg valgte heldigvis at stoppe inden jeg brændte ud.

 

Samlet set har min livserfaring gjort mig rigtig stærk og omsorgsfuld med gode sociale kompetencer, høj integritet og en ydmyg tilgang til livet.