Håndholdte Forløb

Jobcenter

Som Anden Aktør for det kommunale jobcenter arbejder Strategus som dedikerede specialister i alle facetter af jobsøgningsprocessen.

 

Strategus har et stort kendskab / netværk til det lokale arbejdsmarked. Udover at have arbejdet med beskæftigelsesindsatser siden 2016, har Strategus, som tidligere konsulentvirksomhed igennem 16 år forinden, arbejdet med strategi, salg, marketing og forretningsudvikling. Det har resulteret i indgående knowhow om rigtig mange brancher, hvilket giver en god ballast til at kunne formidle viden omkring mulighederne på arbejdsmarkedet og omkring forskellige brancher – og samtidig inspirere ledige til også at tænke i helt andre baner. I 2016 og 2017 arbejdede Strategus med håndholdt formidling af jobparate dagpengemodtagere og med jobparate kontant-hjælpsmodtagere med god succes. I 2017 begyndte vi med at arbejde med aktivitetsparate borgere – og siden 2018 har Strategus´ nicheområde været at afklare ledige borgere i ressourceforløb og aktivitetsparate borgere som er i målgruppe for et ressourceforløb. Borgere i Strategus-forløb ender med at blive afklaret i rehabiliteringsteamet – og en stor del får samtidig fleksjobbet.

 

Strategus har deltaget som formidler på FIT forløb (Fleksible Individuelle Tilbud) afholdt af Helsingør Kommunes Jobcenter i perioden 2017 – 2020, som både har indeholdt oplæg, afholdelse af workshops om CV og jobsøgning samt individuel CV-udarbejdelse.

 

Som jobkonsulent eller koordinerende sagsbehandler kan du visitere til følgende forløb – ring eller skriv gerne hvis du har andre ønsker: