REFERENCER - JOBPARATE LEDIGE

3 gode ting: – Man får meget grundig og god vejledning/sparring – Man kommer rundt om mange områder af en jobsøgningsproces – Man får gode værktøjer til at komme videre i ens jobsøgning”.

”Jeg var glad for den hyppige og venlige kontakt. Det var godt at få nogle konkrete opgaver jeg skulle løse inden vi mødtes igen. Det var godt at få lidt praktisk hjælp til at få sendt uopfordrede ansøgninger- det betød at jeg fik dem sendt afsted. Jeg var glad for ABC-oversigten der fik afdækket flere områder hvor jeg kan arbejde. Jeg synes ikke jeg har noget dårligt at sige! Andet end at forløbet var for kort- 4 uger gik alt for hurtigt”.

”Gode ting: 1.) Meget kompetent hjælp til at gennemgå ansøgninger, CV og elevtortaler. 2.) Stor hjælp med at kontakte virksomheder på mine vegne. 3.) Hurtig tilbagemelding på spørgsmål i mellem ugentlige møder. Dårlige ting: 1.) For kort varighed 2.) ??? 3.) ???”

”Jeg har virkelig fået en masse sparring, stor rumlighed overfor den situation jeg stod/står i, og så har jeg på intet tidspunkt følt mig presset til noget, hvilket har været super rart nu da jeg i forvejen havde meget at se til. Synes ikke der var så meget dårligt, så det er småting, og måske ikke noget der skal rettes mod dig/jer. Selvom jeg godt forstod hvorfor jeg fik tilbudt forløbet, så havde det været bedre givet ud, hvis jeg lige havde haft en halv eller hel måned mere inden jeg startede, for jeg havde stort set ikke søgt nogle jobs på det tidspunkt, og havde derfor lidt svært ved at bruge den fantastiske sparring som I kunne give mig. En anden ting kunne være muligheden for onlinemøder. Selvom jeg er tilhænger af fysiskfremmøde, så kunne jeg nogle gang godt have tænkt mig at det var en mulighed at mødes online. Men overordnet set synes jeg at i har været super dygtige, og jeg har fået rigtig meget brugbart med i baggagen, tak!”

”Jeg har haft en meget god oplevelse i mit forløb hos Strategus, hvor jeg har fået mere selvtillid i min jobsøgning. I mit tilfælde kom jeg i praktik et relevant sted i kommunen, hvilket har givet mig et større lokalt netværk.”.

”Jeg føler mig meget mere afklaret nu end før forløbet, og jeg ved i hvilken retning, jeg vil gå.”

”Jeg har i min praktik fået større netværk til kulturområdet her i Helsingør, og min kontakt til Helsingør Teater er blevet forstærket da jeg har mødt flere af teatrets medarbejdere.”

”Uden vores snakke om både ansøgning/Cv og jobsamtaler, så vil der nok gå endnu længere tid inden jeg lander mit første job.”.

” Man får kompetent og venlig støtte..”

”…Ja så lykkedes det – jeg fik et job – ovenikøbet et drømmejob! Jeg vil derfor gerne takke jer begge for al den støtte og vejledning I har givet mig i de sidste måneder. I har begge på hver jeres måde holdt mig”.

” En glad borger siger tak for hjælpen. 1000 tak for din hjælp i forbindelse med opnåelse af mit nye arbejde hos XXX. Du fik mig solgt godt ind. Jeg tror ikke det havde været muligt at få denne stilling, uden du havde fulgt mit CV til dørs. Det ligger jo en del væk fra mit normale arbejdsområde og jeg havde nok ikke været den umiddelbare kandidat. Nu glæder jeg mig til at komme igang. Mange hilsner og ha´en rigtigt god dag.”

”Fedt, at du kan tænke ud af boksen – se muligheder i stedet for begrænsninger for både virksomheden, men også den jobsøgende. Det er altid pivnemt at sige til den jobsøgende – prøv at søge bredere, lavere mm. Dit udgangspunkt for virksomheden var jo nogle helt andre kandidater som skulle bruges, men du fik jo så også solgt mig ind, ved dine samtaler med virksomheden og mig – du så også et andet behov. Som sagt godt gået – Keep up the good work.”