REFERENCER - AKTIVITETSPARATE OG BORGERE I RESSOURCEFORLØB

”…Jeg sagde til jobkonsulent at hun måtte love mig at bruge jer så meget som muligt, og hun sagde faktisk at det var det bedste samarbejde hun havde haft. Hvis I bare betyder halvt så meget for andre som I har betydet for mig, så er det guld værd. Jeg kommer til at savne vores samtaler og håber på at vi støder på hinanden en gang imellem. Tak fordi I er som I er, og fordi I tog jer så godt af mig, og fik mig til at føle mig som et værdsat menneske. Jeg håber og tror på at mange andre vil få samme glæde af jer. Tak for alt hvad I har gjort for mig”.

”Håber i begge har det godt og kan få tiden til at gå. Har flere gange tænkt at nu skulle jeg altså lige huske at give jer en lille update på mit skønne liv. Jeg lagde jo cigaretterne på hylden dagen efter jeg fik tilkendt flexjob, og der er de blevet. Så der er snart 8 mdr. uden røg og det har bestemt kun været positivt. Jeg er begyndt at løbe og har købt mig en møg lækker carbon landevejsracer. Så der bliver cyklet en masse km. Og jeg er vild med det. Jeg er SÅ glad en pige idag. Jeg har tabt noget der ligner 10 kg., og har aldrig været så glad og så tilfreds med mig selv og mit liv. Har et mål om at gennemføre en ½ ironman næste år, hvis det bliver muligt. Jeg elsker stadig mit job på xxx, og synes det er så svært ikke at kunne komme afsted lige nu, hvor der er coronalukket…. Dur simpelthen ikke til at tulle rundt herhjemme og glo. Mine piger er ovenud lykkelige for at have fået en så glad og positiv mor, og min glæde smitter af. Alle bemærker at jeg er blevet en anden og det er så positivt fra alle sider. Selv kærligheden har fundet sin vej til mig. Så hvem sagde at livet ikke kunne blive bedre. Jeg har det SÅ godt. Mange kram og mange taknemmelige tanker…”.

”Vil lige takke for jeres måde at være på. Den gik igennem i går jeg er indstillet til førtidspension. Så mange tak. I har bare været de bedste og er så glad for det var jer der fik mig igennem. Jeg vil aldrig glemme jer. Jeg har jer at takke for jeg kan komme videre med mit liv. Tak Tak.”

” Aldrig i mit liv har nogen skrevet en mere passende vurdering af mig, som du lige har gjort. Du har ramt plet med stort set alt, men også fået nogle ting med om bl.a. min chef som jeg ikke vidste. Tusinde tak for en suveræn afslutningsskrivelse!!! Kunne godt tænke mig en enkelt sidste snak med dig inden jeg som borger forsvinder ud af dit liv.”

”… I har gjort et dybt og varigt indtryk på mig og mit liv… Jeg håber at I stadig får hjulpet mennesker på jeres rigtig, rigtig gode måde”.

”… TAK og atter tak uden jeres hjælp var jeg ikke nået hertil. Der skulle de rigtige kompetente mennesker til at hjælpe mig op af den sump jeg faktisk var endt i og det gjorde i fandme med stil bum bum og sådan er det. Jeg er ikke bare fleksjobber jeg er en rigtig glad fleksjobber”.